Alternativa Dreaptă condamnă ferm violențele din SUA, așa cum a făcut și în cazul distrugerilor provocate de către BLM. Orice atac al protestatarilor asupra instituțiilor de stat este un atac asupra democrației.

De peste două secole America este un etalon al democrației și reprezintă o sursă de inspirație pentru cei care apreciază libertatea în întreaga lume. Puterea libertății americane vine din stabilitatea instituțiilor sale.

Oamenii care au atacat Capitoliul din Washington DC nu sunt patrioți și sunt la fel de condamnabili precum protestatarii ANTIFA care în luna iunie au atacat forțele de ordine și au incendiat proprietăți private la scară largă, fiind susținuți de către Partidul Democrat în frunte cu Joe Biden.

Apreciem gestul președintelui Donald Trump de a se adresa mulțimilor și de a le îndemna la calm și pace. Cetățenii de pretutindeni trebuie să sprijine forțele de ordine și să protejeze patrimoniul național, nu să îl distrugă.

Dezavuăm atitudinea analiștilor politici români care se autointitulează conservatori și care nu au ratat momentul să se dezică de Trump după ce anterior au scris cărți despre el și au susținut conferințe spumoase.

Indiferent de greșelile sale, președintele Donald J. Trump va rămâne în istoria Americii drept primul președinte american care, după cel de-al doilea război mondial, nu a inițiat vreun război cu alt stat, dar care a pornit lupta împotriva globalismului.

În fața tăvălugului globalist, conservatorii autentici depun eforturi să apere democrația, nu să o submineze.

Pentru binele întregii lumi, avem nevoie mai mult ca niciodată de o Americă mai unită! Sănătatea democrației americane este vitală pentru întreaga omenire!