Alternativa Dreaptă solicită dreptul la replică în privința informațiilor false promovate de către site-ul de propagandă sputnik.md.

“Sputnik”, agenția de știri a Kremlinului, încearcă să destabilezeze aripa conservatoare din politica românească prin dezinformare, diseminând informații fără legătură cu realitatea.

Acest site face asocieri false dintre diferite partide, menționând că ar exista chiar o fuziune a unui alt partid cu AD, fuziune care în realitate nu există.

Așa cum am mai comunicat pe această tema AD este membru ECR cu drept de vot, nu a fuzionat cu alt partid și nu a votat încă intrarea în ECR a altui partid din România.

Orice partid din România, care dorește afilierea la mișcarea conservatorilor europeni trebuie să urmeze procedura de analiză, care poate dura de la 6 luni la un an de zile, de la momentul formulării cererii de primire.

Pentru orice informație legată de AD ne puteți contacta la adresa de e-mail contact@alternativadreapta.eu sau puteți consulta site-ul nostru www.alternativadreapta.ro.