Partidul Alternativa Dreaptă a solicitat în mai multe rânduri, oficial, explicații cu privire la achiziționarea vaccinurilor și cheltuielile din așa zisa pandemie (pentru cine nu știe, starea de „pandemie” nu a fost niciodată declarată oficial în România!).

Am primit un răspuns tras de păr, neclar, fără cifre, din partea celui mai proaspăt “bolnav de covid”: Raed Arafat, omul care a terorizat o țară întreagă prin Grupul de Comunicare Strategică și care, la fel, nu a fost niciodată numit oficial ca Șef al DSU printr-o decizie legală.

În schimb ceea ce avem în mod concret sunt vaccinuri pentru 128 de ani de acum încolo! Numai să avem cui le da!

Dl. Fost premier, Fost președinte de partid fost odată liberal, onor Florin Cîțu, precum și Doamna Ursula Von Der Leyen (care se pare i-a ordonat acestuia cam câte vaccinuri trebuie să cumpere pe cap de locuitor) vor trebui să dea explicații serioase cu privire la cheltuielile și achizițiile din timpul pandemiei, căci lucrurile nu arată bine deloc.

S-ar putea să asistăm la una dintre cele mai mari escrocherii din istorie, instrumentată prin exploatarea, manipularea și terorizarea populației din lumea întreagă cu privire la virusul chinezesc și pericolul inimaginabil pe care acesta îl reprezintă!

Am spus că, la un moment dat, va veni și ziua adevărului: acela legat de virus, vaccinuri, măști, izolete, spitale de carton!

Suntem în Săptămâna Patimilor. Ecce Veritas! (Iată Adevărul!)