Anunț înregistrare mandatari financiar al partidului Alternativa Dreaptă pentru alegerea Senatului si a Camerei Deputaților din data de 06.12.2020:

Partidul Alternativa Dreaptă informează că s-a înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă mandatarul financiar coordonator, pentru alegerea Senatului si a Camerei Deputaților din data de 06 decembrie 2020, SC M&A Business Accounting SRL. S-a atribuit mandatarului codul unic de identificare 11200019.

Filiala Alternativa Dreaptă București informează că s-a înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă mandatarul financiar, pentru alegerea Senatului si a Camerei Deputaților din data de 06 decembrie 2020, în persoana domnului Alexandru Șerbu, care va fi asistat de M&A Business Accounting SRL.

Filiala Alternativa Dreaptă Cluj informează că s-a înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă mandatarul financiar, pentru alegerea Senatului si a Camerei Deputaților din data de 06 decembrie 2020, în persoana domnului Călin Liviu Vaida.

Filiala Alternativa Dreaptă Dolj informează că s-a înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă mandatarul financiar, pentru alegerea Senatului si a Camerei Deputaților din data de 06 decembrie 2020, în persoana doamnei Sibiseanu Titina Gherghita.

Filiala Alternativa Dreaptă Iași informează că s-a înregistrat la Autoritatea Electorală Permanentă mandatarul financiar, pentru alegerea Senatului si a Camerei Deputaților din data de 06 decembrie 2020, în persoana doamnei Teodora Pasere.