fbpx

Din perspectiva noastră a AD și istoric a Dreptei Conservatoare, guvernul ar trebui să impoziteze doar pentru a colecta bani pentru funcțiile sale esențiale. Guvernul ar trebui să cheltuiască bani doar pentru a pune în aplicare anumite contracte, pentru a susține infrastructura de bază a țării și securitatea națională și pentru a proteja cetățenii împotriva infractorilor. De aici rezultă inevitabil un guvern cu structură minimală, deci și cheltuieli guvernamentale mult mai reduse.

Banii cheltuiți de guvern nu aparțin, de fapt, guvernului. La origine, banii aparțin contribuabililor care i-au câștigat. Cetățeanul trebuie să păstreze mult mai mulți bani proprii pentru a economisi și pentru a investi pe viitor, iar politicile fiscale blânde ajută fără doar și poate la edificarea unei economii puternice și sănătoase.

Scutirea de taxe și impozite în unele cazuri și/sau diminuarea acestora în alte cazuri, reprezintă calea normală spre creșterea economiei. Un Guvern conservator reduce impozitele și pentru companii pentru a le permite acestora să crească, să se dezvolte și să angajeze mai mulți oameni.

O politică fiscală inteligentă va încerca să limiteze sau să diminueze impozitul pe venit pentru persoane fizice, astfel încât cetățenii să poată obține venituri mai mari, pe care apoi să le poată cheltui sau economisi sau investi.

Simplu și eficient!