Alternativa Dreaptă anunță debutul unei serii de dialoguri publice pe teme politice și economice cu o seară de discuții libere cu Dragoș Paul Aligică: SUA, Europa, Romania – Conjuncturi și Incertitudini”. Profesorul Aligică va oferi câteva gânduri introductive pe aceste teme care vor fi urmate de un dialog cu participanții.

Dialogul va avea loc miercuri, 19 iulie, începând cu ora 19:00, și se va desfășura în sala de evenimente a Centrului Cultural Petofi Sandor, de pe str. Ioan Zalomit 6-8 (lângă Grădina Cișmigiu). Participarea este liberă.

Dragoș Paul Aligică (n. 1966, Bucureşti), binecunoscut prin calitatea analizelor și comentariilor sale publice, este doctor în ştiinte politice (Indiana University, Bloomington), în economie (ASE Bucuresti) şi in sociologie (Universitatea din Bucureşti). Este cercetător şi cadru didactic la James Buchanan Center for Political Economy, George Mason University, şi fellow la Hudson Institute, Washington DC. Mai multe informații despre profesorul Aligică puteți găsi aici: https://aligica.com/

Alternativa Dreaptă este o inițiativă cetățenească pornită la începutul acestui an și care și-a propus să faciliteze dialogul public și să promoveze valorile și abordările de Dreapta în spațiul public românesc.